Uncategorized

Salata de linte si orez cu dressing de avocado

1. Prajeste orezul intr-un ceaun. Cand boabele devin aurii, adauga praful de chilli si chimionul. Amesteca oregano cu sucul de rosii, doua cani de apa si sare. Pune la fiert timp de un minut-doua, acopera, redu temperatura la minim si lasa la fiert inca 30-40 de minute pana ce orezul este moale si lichidul absorbit. Indeparteaza de pe foc si toarna rosiile.

2. Fierbe lintea timp de 20 de minute sau pana se inmoie. Scurge-o, raceste-o si amestec-o cu usturoiul, branza feta rasa si jumatate din coriandru. Asezoneaza dupa gust.

3. Pune avocado la blender impreuna cu sucul de lime, restul de coriandru si apa pana ce amestecul are o consistenta destul de moale sa curga. Asezoneaza dupa gust.

4. Pentru a servi, pune amestecul de orez si amestecul de linte pe salata verde si orneaza cu dressing de avocado.

Poza principala

h_01062801.jpg

O cana de orez brun

O jumatate de lingurita de praf de chilli

O lingurita de chimen

O jumatate de lingurita de oregano uscat

O cana de suc de rosii

Sare de mare

200g de rosii, taiate in patru

O cana de linte bruna

Un catel de usturoi, zdrobit

200g de branza feta dietetica

30g de coriandru proaspat, tocat

Piper negru

Un avocado

Suc de lime

Salata verde

O salata vegetariana numai buna de preparat pentru un pranz in familie sau cu prietenii. E consistenta, gustoasa si nu necesita mult timp de preparare.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


cmanager

Comentarii

Click aici pentru a comenta

  • interesanta combinatia de arome si legume…..cred ca la sosul de avocado lipseste ceva…celelalte 2 preparate au iesit bine…
  • Avocado este un fruct destul de dubios, care poate placea mult sau deloc. Incearca sa mai pui lamaie sau lime, pentru a-l face mai gustos.

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE