Salată de paste cu legume

1. Pune ingredientele pentru sos într-un borcan și agită-l puternic.

2. Fierbe pastele și lasă-le la scurs. Pune la fiert un vas cu apă și sare și opărește buchețelele de broccoli și conopidă cât să rămână crocante.

3. Scurge-le și lasă-le să se răcească. Taie roșiile în sferturi sau jumătăți, brânza în cubulețe. Într-un castron încăpător, amestecă pastele cu legumele fierte și crude, cubulețele de brânză si măslinele. Servește aceasta salata de paste cu legume impreuna cu sos.

 

Salata consistenta de legume cu friptura de vita

Poza principala

salata_de_paste_mica.jpg

300 g paste spirale

250 g brânză cheddar

3-4 buchețele broccoli

2-3 buchețele conopidă

200 g roşii cherry

50 g măsline fără sâmburi

 

sos italian

6 linguri cu ulei de măsline

2 linguri cu oțet alb

2 linguri cu pătrunjel

1 lingură cu zeamă de lămâie

1 cățel de usturoi zdrobit

1 linguriță cu busuioc uscat

1/4 linguriță cu ardei iute uscat

oregano uscat

 

Salată de paste cu pui

Salată de paste cu legume se potriveste perfect pentru o cina rapida si foarte gustoasa.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE