Uncategorized

Salată de pui

1. Pune pieptul de pui la fiert în apă cu un praf de sare, 3-4 boabe de piper și tot atâtea de ienibahar. Adună spuma ori de câte ori e nevoie. După ce a fiert, scoate carnea și păstrează zeama.

2. Pentru maioneză, freacă gălbenușurile cu un praf de sare și muștarul până ce obţii o compoziţie fi nă. Încorporează treptat uleiul, apoi adaugă zeamă de lămâie după gust.

3. Dă ţelina, morcovii și mărul pe răzătoarea mică și stropește-le cu puţin suc de lămâie. Adaugă maioneză și fâșii subţiri de pui. Amestecă, sărează și piperează salata după gust și dă-o la frigider cel puţin oră, apoi servește.

Truc. Pune supa de pui în punguţe şi congelează-le! Îţi vor folosi ca bază pentru un pilaf rapid sau un sos gustos.

 

Chec picant cu piept de pui

Poza principala

salata_de_pui_mica.jpg

1 piept de pui

1 ţelină

2 morcovi mici

1/2 măr

sare

piper boabe

ienibahar

 pentru maioneză

1 gălbenuș fiert

1 gălbenuș

250 ml ulei

1 linguriță cu muştar

lămâie

sare

 

Paté de ficat

Ușor de preparat, gustoasă și potrivită chiar și pentru cei mici.
Numar de portii
6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE