Salată de sfeclă coaptă și brânza feta

1. Spală sfeclele roșii în coajă, șterge-le cu un șervet de hârtie și așază-le pe câte o bucată de folie de aluminiu sau hârtie de copt, stropește-le cu lingurița cu ulei și împachtează-le.

2. Pune-le la cuptorul încins pentru 30-4  de minute sau până când au devenit moi la atingere. Lasă-le apoi 20-30 de minute să se răcorească.

3. Curăță-le de coajă și taie-le după preferință (cubulețe, felii). Separat, amestecă uleiul rămas cu sare și oțet (sau suc de lămâie). Toarnă sosul peste sfecla tăiată.

4. Presară deasupra salatei de sfecla rosie brânza feta tăiată cuburi, frunze de busuioc și servește imediat.

 

Salata cu mozzarella si smochine

Poza principala

salata_mica_sfecla.jpg

3-4 sfecle potrivite ca mărime

120 g brânză feta

2-3 linguri + 1 linguriță cu ulei de măsline

2 lingurițe cu oțet alb sau suc de lămâie

¼ linguriță cu sare

busuioc

 

Salata de linte cu sfecla si mozzarella

O salată dulce-sărat-acrișoară… de care te vei îndrăgosti.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE