Salata de spanac cu parmezan si alune

Speli spanacul frunza cu frunza, il alegi, ii tai un pic coditele si partile mai tari si il lasi sa se scurga bine de apa.  Asezi frunzele intregi pe farfurii.Speli ciupercile si cu un cutit foarte bine ascutit le tai in felii foarte subtiri.

La fel procedezi cu parmezanul. Apoi, le asezi peste frunzele de spanac.Pentru sos amesteci prazul cu uleiul, otetul si zeama de lamâie si le potrivesti de gust cu sare si un pic de zahar.

Aduci la masa salata si sosul pe care il torni in momentul servirii.

Sursa: Revista FEMEIA.

Poza principala

salata_de_spanac_cu_parmezan400.jpg

spanac proaspat – cam cat iei cu doua maini
2 ciuperci mari
50 g parmezan
2 linguri de alune tocate fin
1 lingura de rondele de praz
2 linguri de otet balsamic alb
1 lingura de zeama de lamâie
2 linguri de ulei de nuci
sare
zahar

Alaturi de salata verde, urzici sau andive, spanacul este un aliment deosebit de eficient in caz de astenie, avand, in primul rand, proprietati remineralizante de mare valoare.
Numar de portii
2
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE