Salată de toamnă

1. Spală merele și perele și taie-le cubuleţe, cu tot cu coajă. Gutuia și dovleacul, decojite, taie-le în cuburi foarte mici. Călește-le în unt topit, iar la final adaugă scorţișoara. 

2. Între timp, amestecă brânzica de vaci cu zahărul și stafidele spălate. Pune aluatul într-un vas termorezistent uns cu puţin unt, înţeapă-l cu o scobitoare, adaugă brânzica frecată și dă la cuptor pentru 15 minute. 

3. Scoate și adaugă cubuleţele călite. Mai dă la cuptor pentru 15-20 de minute. Servește salata de toamna după ce s-a răcorit, presărată cu zahăr.

 

Placinta taraneasca cu dovleac

Poza principala

salata_de_toamna_mica.jpg

400 g aluat de foitaj

2 mere

2 pere

1 dovleac

1 gutui

500 g brânză de vaci

3 linguri cu zahăr

50 g stafide

100 g unt

scorţişoară

 

Ștrudel cu mere

Gust bogat de fructe coapte in soare bland, usor de pregatit, salata de toamna este un desert surprinzator.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE