De post Retete Uncategorized

Mancare de post cu salată de vinete coapte

1. Taie vinetele spălate în felii subțiri, unge-le cu ulei și freacă-le cu usturoi. Dă vinul într-un clocot și lasă-l deoparte să se răcorească.

2. Pune grătarul (sau o tigaie teflonată) pe foc. Coace feliile de vinete pe ambele fețe, strânge-le într-un castron și toarnă vinul deasupra.

3. Aranjează pe farfurii felii de roșii și vinete, alternându-le, presară  1-2 căței de usturoi tocați, sare de mare și piper proaspăt măcinat și stropește salata de post cu ulei de măsline.

Aceasta mancare este ideala pentru perioadele de post.

Supa crema de legume cu tarhon

 

Sugestie. Pentru un plus de gust și culoare, la final presară deasupra salatei pătrunjel verde sau mărar tocat mărunt.

 

Salata Caprese cu vinete

Poza principala

salata_mica.jpg

4 vinete medii

4 linguri cu ulei de măsline

2-3 căței de usturoi

4 linguri cu vin alb (de preferat Sauvignon Blanc)

4 roșii măricele

sare de mare

piper proaspăt măcinat

 

Salată bulgărească

O gustare ușoară de post, cu puține calorii și gust surprinzător.
Numar de portii
8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE