Salata din piept de pui, oua si nasturel

Speli salata frunza cu frunza, o scuturi de apa si o rupi in bucati mici. Ciupercile le speli si le tai in sferturi. Nasturelul il alegi, il speli si il lasi sa se scurga. Cureti ouale de coaja si le tai pe fiecare in opt bucati.

Freci pieptul de pui cu sare si piper, apoi cu boia si il prajesti in putin ulei pâna se patrunde in intregime. Il lasi câteva minute acoperit sa se linisteasca, apoi il tai in bucatele.

Sosul pentru salata il prepari amestecand toate ingredientele si pasandu-le grosier. Potrivesti piureul de sare si piper. Pui frunzele de salata intr-un castron si le amesteci cu ciupercutele si nasturelul.

Adaugi carnea prajita. Garnisesti cu feliute de ou si peste salata torni sosul.

Revista FEMEIA.

Poza principala

salata_din_piept_de_pui_oua_si_nasturel_400.jpg

Pentru salata:
1 salata proaspata (verde, eisberg sau creata)
250 g file din piept de pui
sare
piper
boia dulce de ardei
250 g ciuperci champignon
4 oua fierte tari
3 linguri de frunze de nasturel
Pentru sos:
1 ou fiert tare
1 ceapa mica alba, curatata si taiata fin
1 ardei iute mic, spalat, fara seminte si taiat fin
5 linguri maioneza
2-3 linguri de smântâna
un pic de sos Worcestershire
1 lingura de ulei
1 lingurita de hrean
½ lingurita de mustar
1 lingura de zeama de lamâie
sare
piper proaspat macinat

Iata o idee de salata, pe care o puteti manca in orice moment al zilei.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE