Salata fara nume

Prepararea este simpla, specifica oricarei salate, se taie tot feliute, cubulete, se adauga toate ingredientele intr-un bol, se condimenteaza si se amesteca bine
rosii taiate „triunghiuri”
-ceapa taiata jouliene
-o mana de cas de oaie rupt bucatele
-cateva masline mari fara samburi si taiate fasii
-sare de mare
-mix de piper (alb, rosu, negru)
-busuioc uscat
-ulei de masline
-otet balsamic
-si la sfarsit ca surpriza o mana buna de fulgi de porumb care ii da o oarecare consistenta si o face putin crocanta
Bineinteles ca lista de ingrediente ar putea continua, dar eu am pus ce am avut „in stoc” la momentul respectiv.
Pe anotimpul de vara toata lumea se indreapta spre mancaruri usoare, eventual care sa nu ingrase si in acelasi timp sa fie gustoase. Asta e o varianta 🙂
Numar de portii
2
Calorii
250
Facebook Comments

gaby_isro

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE