Uncategorized

Salată fină de dovlecei

1. Coace vânata, curat-o, las-o sa se scurga, dupa care toac-o ușor.

2. Separat, curata dovleceii, taie-i cubulete și oparește-i în apa cu un praf de sare.

3. Scurge-i de apa și trece-i printr-o sita deasa. Amesteca-i ușor cu vânata tocata și usturoiul zdrobit.

4. Încorporeaza smântâna și adauga putina maioneza. Potrivește gustul de sare și lasa la rece cel putin 30 de minute înainte de a servi salata.

 

Retete De vara

Poza principala

salata_cu_dovlecei_mica.jpg

4 dovlecei

1 vinata mica

100 g smântâna (sau iaurt)

2-3 linguri cu maioneza

5 caței de usturoi

sare

 

Salată de vinete cu ardei copți

Un antreu rapid, fin și cu puține calorii.
Numar de portii
4
Calorii
130
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE