Uncategorized

Salată mexicană

1. Taie mărunt roșiile, ceapa verde, ardeii și pune totul într-un vas. Adaugă usturoiul ras, o lingură cu suc de limetă și un praf de sare. Amestecă ușor.

2. Încinge într-o tigaie uleiul de măsline și aurește ceapa rămasă. Presară pudra de chili și mai ține un minut pe foc. Dă deoparte și adaugă fasolea scursă, un praf de sare și piper și amestecă bine până obții o pastă fină.

3. Separat, amestecă avocado (pasat bine cu o furculiță) împreună cu pătrunjelul, restul de suc de limetă și un praf de sare.

4. Ia un castron și pune la bază pasta de fasole boabe, urmează un strat de brânză rasă, piureul de avocado, crema de brânză, amestecul de roșii și restul de brânză rasă. 

5. Presară un fir de ceapă verde tocat și servește cu chipsuri de tortilla sau biscuiți sărați (crackers).

 

Salată de mozzarella

Poza principala

salata_mica.jpg

3-4 roșii

1 cutie cu fasole boabe

1 avocado

1 ardei gras tocat

150 g brânză cheddar

3-4 fire de ceapă verde

3 linguri cu suc de limetă

1 linguriță cu ulei de măsline

1 ceapă mică tocată

½ linguriță cu pudră de chili

2 linguri cu pătrunjel verde tocat

100 g cremă de brânză

1 cățel de usturoi

½ ardei iute

sare

piper

 

Salată de pui marinat şi feta

Rapidă, gustoasă și sățioasă, salata mexicană este ideală și pentru masa de prânz, dar și pentru o cină cu prietenii.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE