Salată rapidă de ton

Desfă conserva şi scurge tonul, pune-l într-un castronel. 

Separat, taie cubuleţe ardeii, castraveţii şi ceapa. Adaugă-le peste carnea de ton. 

Pregăteşte un dressing din două linguri de ulei de măsline şi zeama de la ½ lămâie şi toarnă peste amestecul de ton şi legume. Potriveşte de sare. 

Serveşte în pahare. Ornează cu pătrunjel proaspăt. Poftă bună!

 

Curiozitate. Tonul este un izvor de acizi graşi omega 3, care-ţi furnizează antioxidanţi preţioşi care luptă cu radicalii liberi şi-ţi asigură, în condiţiile unui consum regulat, o stare de sănătate de invidiat. 

 

Salata de ton si linte

Poza principala

salata_de_ton_mica.jpg

200 de grame de ton bucăți (în apă sau în ulei, la cutie)

2 castraveţi mici (de grădină)

1 ardei gras roşu

1 ardei gras galben

1 ceapă roşie

pătrunjel (pentru decor)

ulei de măsline extravirgin

lămâie

sare

 

Rosii umplute cu salata de ton

O salată uşoară de vară, decorativă şi foarte sănătoasă!
Numar de portii
2
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE