Salata usturoiata

Curata sfecla si tai-o in bucati potrivite. Asaza-le pe o foaie de aluminiu si stropeste-le cu putin ulei de masline si otet.

Pune mararul tocat mai mare, usturoiul taiat rondele si un praf de sare, piper, oregano si maghiran. Strange bine folia si coace la cuptor pana se patrunde sfecla, cam o ora.

Asaz-o intr-un bol, iar dupa ce s-a racit, stropeste-o cu putin ulei de masline si las-o la rece 15 minute. Serveste-o cu sos de hrean sau hrean simplu.

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

salata-usturoiata400.jpg

1 sfecla-rosie 
5 catei de usturoi
marar
ulei de masline
otet
sare 
piper 
oregano
maghiran

Dulceata sfeclei merge de minune cu gustul piscacios al usturoiului.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE