Uncategorized

Salata verde cu somon afumat si cocktail de crevete

Pentru salata de somon:

Speli frunzele de salata si le tai  in fasii. Le asezi intr-un castronel. Tai o jumatate de lamaie in felii mai mici, pentru decor. Amesteci zeama de la cealalta jumatate cu uleiul de masline, pui zahar si sare si torni peste salata.

Adaugi bucatile de somon, garnisesti cu ramurele de marar, bobite de piper rosu si felioare de lamaie.

Pentru salata de crevete:

Speli varza alba si o tai julienne. O inabusi in putina apa si o pui intr-o sita la scurs. Intre timp, cureti morcovul si il dai pe razatoarea fina. Intr-un castron, amesteci varza taiata, morcovul ras, uleiul de susan, otetul si mierea.

Condimentezi cu sare si piper Cayenne (boia dulce). Gusti si dai la o parte. Prajesti susanul fara ulei, iar crevetii intr-o tigaie cu ulei de floarea-soarelui. Pui sare si piper, ii scoti si ii lasi sa se scurga.

Asezi salata in castronele, adaugi fructele de mare si presari seminte de susan.

Revista FEMEIA.

Poza principala

salata-de-somon.jpg

Pentru salata de somon:
200 g salata verde
100 g salata rosie
100 g somon afumat bucati
1 lamaie verde
2 linguri de ulei de masline
sare, putin zahar
Decor:
boabe de piper rosu
ramurele de marar

Pentru salata de crevete:
6 creveti mari decorticati
2 linguri de ulei de floarea-soarelui
200 g varza alba
1 morcov
seminte de susan
1 lingurita de ulei de susan
1 lingurita de miere
1 lingura de otet de vin alb
sare, piper Cayenne

Iata doua salate gustoase cu iz marin, extrem de bune pentru organism.
Numar de portii
2
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE