Uncategorized

Saltimboca

1. Asezoneaza feliile de vitel cu sare si piper si tapeteaza cu faina. Pune feliile de sunca si frunzele de salvie deasupra fiecarui file si prinde-le impreuna cu o scobitoare.

2. Incalzeste uleiul intr-o tigaie. Pune carnea si prajeste-o timp 1 minut pe fiecare parte. Indeparteaza carnea din tigaie si pastreaz-o calda. Adauga vinul si zeama in tigaie si lasa la fiert pana se evapora pe jumatate. Adauga untul.

3. Serveste preparatul cu rosii la gratar sau cartofi prajiti ori paste.

Poza principala

h_00809694mica.jpg

8 felii de file de vitel
sare si piper
faina 
8 felii subtiri de sunca afumata
8 frunze proaspete de salvie
2 linguri de ulei de masline
100ml de vin alb sec
100ml de zeama de carne
2 linguri de unt
Pentru servire
fasole verde
rosii pe gratar
cartofi prajiti sau paste

Saltimboca este un preparat italian clasic. Este delicios impreuna cu cartofi prajiti sau paste.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE