Uncategorized

Sandvis italian

1. Pentru a face pesto: Clatiti busuiocul si uscati-l cu grija intr-o sita. Puneti semintele de pin, usturoiul si sarea intr-un robot de bucatarie, adaugati busuiocul si tineti robotul pe „PULSE” pentru a obtine un amestec tare si omogen. Adaugati parmezan, in timp ce robotul e pe „LOW” sau „PULSE”, apoi puneti uleiul intr-un un flux constant. Intindeti 4 linguri de pesto pe suprafata fiecarei felii de ciabatta.

2. Pentru umplere: Aranjati ardeii si vinetele pe jumatate de ciabatta, apoi felii de mozzarella si apoi rucola. Impaturiti in folie de plastic si raciti pentru 20-30 de minute. Taiat felii si serviti.

Poza principala

rexfeatures_715817e_mica.jpg

Pentru pesto:
60g busuioc proaspat
1-2 linguri seminte de pin
1 catel de usturoi, curatat si pisat
1/2 lingurita de sare de mare
30g de parmezan ras
100ml de ulei de masline extravirgin
1 ciabatta, taiata pe lungime
Pentru umplere:
200g ardei rosii si galbeni, marinati si copti pe gratar
200g de vinete, marinate si rumenite la gratar
250g de mozzarella de bivolita, scursa
4 maini de rucola

Perfect de preparat acasa pentru pranzul de la birou de a doua zi.
Numar de portii
6-8
Calorii
233
Facebook Comments


Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE