Sangria cu capșune

1. Într-o carafa, amesteca vinul cu 80 ml brandy și zahar. Dupa ce s-a topit zaharul, adauga lamâia taiata în felii mai grosuțe. 

2. Adauga capșunele taiate în bucași mai mari și lasa la rece minimum o ora. Înainte de servire, toarna 350 ml de apa minerala rece.

3. În sangria poți adauga și alte fructe preferate. Iar pentru nun gust mai aromat și ușor picant, o linguița rasa cu ghimbir e perfecta. 

 

Sucuri exotice de vara

Poza principala

sangria_mica.jpg

500 g capșune

1 lamâie

750 ml vin roșu sec

80 ml brandy

50 g zahar

350 ml apa minerala

gheața

 

Cocteil Daiquiri cu căpșuni

Patrunde în bucataria spaniola și încearca una dintre cele mai cunoscute bauturi din lume!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE