Uncategorized

Savoare crocanta

1. Freaca untul spuma impreuna cu zaharul pana obtii o crema fina. 

2. Adauga faina proaspat cernuta si amestecata cu drojdia, scortisoara. 

3. Framanta toate aceste ingrediente, iar la final, modeleaza aluatul ca pe un rulou. 

4. Infasoara-l in folie si lasa-l la rece 30 de minute.

5. Taie rotunduri nu foarte groase si asaza-le intr-o tava unsa cu putin unt. 

6. Coace acesti biscuiti la cuptor, la foc moderat, aproximativ 15-20 de minute. Dupa ce s-au racorit, trece-i prin ciocolata topita la bain-marie.

7. Asaza-i pe un gratarel, iar deasupra pune rapid, pana nu se intareste ciocolata, cate o lingurita cu amestecul de fructe si nuci.

 Salam de biscuiti

Prajitura de post cu mere

Poza principala

savoare-crocanta400.jpg

200 g ciocolata menaj
1 cana cu fructe confiate si fistic, nuci, alune

Pentru aluat:
150 g unt
100 g zahar
250 g faina
1 varf de lingurita cu drojdie uscata
1 praf de scortisoara

Fursecuri crocante, pline de ciocolata si fructe delicioase.
Numar de portii
8
Calorii
370
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE