Scapă de 500 de calorii!

Sursa
Femeia de azi
Foto
shutterstock
Urăşti să ţii dietă, dar totuşi vrei să dai câteva kilograme jos? Iată câteva trucuri prin care să scapi zilnic de 500 de calorii sau să eviţi acumularea lor!
fotolia_55401749_subscription_xxl.jpg

Sunt metode prin care arzi caloriile şi metode prin care să le ocoleşti. Adoptă-le pe toate şi vei fi după cinci săptămâni cu 5 kg mai slabă, susţin nutriţioniştii. Fără bătăile de cap şi stresul unor diete drastice.

 

1. Nu mânca la televizor!

Pentru că rişti să acumulezi cu mult mai multe calorii decât dacă mănânci la masă, fără să stai cu ochii în ecran. 

 

2. Fă salate mai simple!

Ştiu, cele mai gustoase sunt cu brânză, bucăţele de şuncă, măsline, ou fiert, nuci şi dressing din belşug. Scapi de 500 de calorii dacă înjumătăţeşti cantitatea de ulei adăugată şi tai din ingredientele ce însoțesc legumele.

 

3. Nu pune oala pe masă!

Mai ales la noi, la români, se obişnuieşte să punem cratiţa sau platourile cu bunătăți în mijlocul mesei şi să ne autoservim de câte ori dorim. E un obicei care te face să mânaci mai mult decât s-ar cuveni. 

 

4.Uită de paste!

Fanii spaghetelor trebuie să ştie că o porţie din mâncarea lor preferată, în funcţie de combinații (cu carne, cu brânzeturi grase etc.), poate ajunge să aibă şi 1.000 calorii. 

 

Cum arată 200 de calorii într-o farfurie GALERIE FOTO

 

5.Invită prietenii la prânz, nu la cină!

Când ai oaspeţi la masa de seară, tinzi să mănânci cu aproape 100% mai mult decât în mod obișnuit, a demonstrat un studiu. Mai bine ia masa de prânz într-o companie plăcută şi drămuieşte atent alimentele pentru cină!

 

6. Alege deserturi mici!

Nu cumpăra o ciocolată de 100 de grame dacă ai poftă de ceva dulce, ci un baton de 25 de grame. Vei vedea că îţi este de-ajuns. 

 

Ciocolata neagră, plină de virtuţi

 

7. Răcoreşte-te doar cu apă!

250 ml de băutură carbogazoasă are între 150 şi 180 de calorii. Şi bei vreo 2-3 zilnic dacă ţi-e sete. Apa nu are nici măcar o calorie. Aşadar, ce alegi?

 

8. Fă popcorn în casă!

Amatorii de popcorn la filmul de seară e bine să aleagă varianta fără unt, caşcaval sau caramel. Grăsimile la care renunţi te scutesc de 500 de calorii în plus.

 

Dieta Rina. Reţete pe care le poţi încerca pentru a slăbi.

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE