Uncategorized

Secrete de slăbit de pe mapamond

Sursa
Sănătatea de azi
Foto
shutterstock
Dacă vrei să slăbeşti şi tot ce ai încercat până acum nu prea a dat roade, experienţa altor femei din întreaga lume ţi-ar putea fi utilă.
slabeste.jpg

Hai să facem un tur pe mai multe meridiane şi să vedem care sunt metodele la care apelează femeile atunci când vor să scape de câteva kilograme! 

 

Iute ca-n Thailanda

Mâncarea thailandeză este printre cele mai iuţi din lume. Gustul picant e dat de ardeiul iute, cel care grăbeşte metabolismul, însă iuţeala mai are un beneficiu: te face să mănânci încet şi astfel te saturi repede cu mai puţin. 

 

Dulceață de ardei iute

 

Cu stil ca în Marea Britanie

Porţiile mici sunt secretul lor. Alimentele se folosesc în mare parte şi ca decor, întinse frumos pe toată suprafaţa farfuriei, astfel încât ochiul să perceapă multă mâncare, deşi în realitate porţia are puține calorii.

 

Salata englezeasca de gradina

 

Orez şi fasole ca-n Brazilia

Celebrele dansatoare brazilience se menţin în formă mâncând foarte mult orez şi fasole roşie. Un studiu privind obezitatea arată că dieta bazată pe aceste două alimente scade riscul de a deveni supraponderal.

 

Lasagna cu ciuperci, spanac si dovleac

 

Mănâncă mai des… ca-n Polonia!

Polonezii cheltuiesc doar 5% din bugetul lor pe mâncare. Ei gătesc foarte mult acasă şi iau rar masa în oraş. În plus, sunt foarte atenţi la câtă grăsime pun în mâncare şi folosesc foarte multe legume. Însă trucul lor pentru a nu se îngrășa este mâncatul puțin și des, cam din patru-n patru ore.

 

Bors alb polonez

 

Ia micul dejun ca-n Germania!

Nemţii nu sar niciodată peste micul dejun şi nici nu fac din acesta un festin cu ouă, şuncă sau brânzeturi. Masa lor de dimineaţă este formată din cereale şi lapte sau pâine, fructe sau gem, alimente care aduc multă energie pentru un bun început al zilei. 

 

Omletă cu spanac și ciuperci

 

Bea rooibos ca-n Africa de Sud!

Este puternic precum ceaiul verde, dar e mult mai dulce şi nu are nevoie de îndulcitor. Femeile din această zonă beau mai multe căni de ceai pe zi. Înlocuind cafeaua sau alte băuturi cu acest ceai, reduci mii de calorii pe lună! 

 

Rulou picant de brânză

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTEPUBLICITATE