Sendviș cu brânză și afine

1. Pune afinele cu zahărul pe foc mic și lasă să dea câteva clocote, până obții un sos potrivit de gros. Lasă să se răcorească.

2. Taie covrigii pe jumătate. O parte unge-o cu brânză Brie, iar cealaltă parte de covrig unge-o cu mascarpone.

3. Unește jumătățile cu 1-2 lingurițe cu sos de afine, peste care presari câteva frunze de busuioc. 

4. Pune sendvișurile formate într-o tigaie încinsă și lasă câteva secunde până brânzeturile se înmoaie apetisant. Servește-le imediat.

 

Toast cu salată de ouă

Poza principala

sendvis_mic.jpg

2 covrigi bagel

200 g brânză Brie

2 linguri cu mascarpone

100 g afine

1 lingură cu zahăr

frunze de busuioc

 

Sendviş cu sos de iaurt

Un deliciu franțuzesc, brânza Brie, într-o combinație savuroasă.
Numar de portii
2
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE