Sendviș cu salată de pește

1. Pune peștele la fiert în apă cu un praf de sare. Separat, curăţă cartofii și morcovul și fierbe-le în apă cu sare.

2. Scurge legumele și taie-le cubuleţe. Într-un castron, pune peștele fiert rupt în fâșii.

3. Stropește cu puţină zeamă de lămâie, după care adaugă ardeiul și ceapa tăiate mărunt și cubuleţele de morcov și cartofi .

4. Amestecă totul cu maioneza și potrivește gustul de sare. Lasă la rece cel puţin 15-20 de minute, apoi servește salata cu felii de pâine prăjită.

Truc. Înlocuiește două linguri de maioneză cu tot atâtea de iaurt bine scurs de zer. Vei obține o maioneză mai ușoară și la fel de gustoasă.

 

Sendviș cu sos de iaurt

Poza principala

sendvis_cu_salata_de_peste_mica.jpg

400 g file de cod

3 cartofi

1 ceapa rosie

1 morcovi

1 ardei graşi

5 linguri cu maioneză

1 lămâie

sare

pâine prăjită

 

Briose cu branza si ierburi

Când vrei să încerci un sendviș bun, alege-l pe cel cu salată de pește, hrănitor, plin de vitamine și rapid de făcut.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE