Uncategorized

Sendviș cu ton și avocado

1. Spală avocado, crestează-l de jur împrejur, după care răsucește-l ușor să se desprindă de pe sâmbure. Îndepărtează sâmburele și cu ajutorul unei lingurițe scoate pulpa și taie-o în felii. Pentru a nu se oxida, stropește feliile de avocado cu zeamă de lămâie.

2. Scurge tonul și zdrobește-l ușor cu fruculița. Taie castravetele în felii subțiri.

3. Pe fiecare biscuite pune câte două felii de avocado, o lingură cu ton și trei rondele de castravete. Presară puțin piper și decorează cu frunze de asmățui sau pătrunjel. Servește rece cu puțină maioneză deasupra.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Salată rapidă de ton

Poza principala

sendvis_mic.jpg

12 biscuiți intergali (crackers)

1 conservă cu ton 

1 avocado

1 lămâie

½ castravete

1 lingură cu maioneză

6 fire de asmățui 

piper roșu sau boia

 

Salată de ton și ananas

Rapid, ușor și sățios.
Numar de portii
6
Facebook Comments


Mariana.F

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE