De post Retete Uncategorized

Sendviș de post

1.Taie marginile feliilor de pâine cu un cuțit cu lamă subțire. Nu le arunca și taie-le cubulețe și pune-le în tigaie sau cuptorul încins pentru câteva minute. Vei obține niște crutoane delicioase pentru o supă.

2.Unge o felie de pâine cu un strat de zacuscă, preaseză deasupra o altă felie de pâine, unge cu pastă de măsline, presează ușor deasupra o altă felie și unge cu pesto de leurdă (sau de busuioc, fara parmezan). Pune deasupra și ultima felie de pâine și treci la asamblarea următorului sendviș cu trei umpluturi.

3.Când sunt gata toate sendvișurile de post, taie-le sub formă de triunghi și înfige pe mijloc o scobitoare pe care ai introdus o măslină. Servește-le imediat.

 

Bruschete cu pastă picantă

Poza principala

fotolia_44967597_subscription_xxl.jpg_c_sarsmis_-_fotolia.com_mica.jpg

pâine toast

zacuscă (de vinete, ciuperci)

pastă de măsline

pesto de leurdă

măsline (negre sau kalamata, după preferință)

 

Cremă de brânză cu salvie

Rapid, delicios și sățios, trei calități pentru care trebuie să încerci acest sendviș de post cât mai curând.
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE