Sendviș vegetal cu mozzarella

1.Spală vânăta, șterge-o cu un șervet, tai-o în felii potrivit de groase. Pe fiecare felie, presară un pic de sare și lasă-le câteva minute la scurs.
 
2.Separat, freacă untul până ce iese toată apa. Adaugă usturoiul zdrobit, puţin oregano și busuioc tocat fin.
 
3.Rumenește rapid feliile de vânătă pe un grătar sau într-o tigaie de teflon. Cât sunt fierbinţi, unge-le cu untul aromat.
 
4.După ce s-au răcorit, pregătește turnuleţe din trei felii de vânătă. Între felii, pune rondele de mozzarella și roșie. Pentru mai multă aromă, pune și frunzuliţe de busuioc.

Poza principala

sendvis_vegetal_cu_mozzarella_mica.jpg

150 g mozzarella
3 roşii
1 vanătă
75 g unt
1 cățel de usturoi
oregano
busuioc
sare

Combinatia vinete, roșie si mozzarella este ideala pentru un pranz sanatos si rapid.
Numar de portii
4
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE