Uncategorized

Serbet de coacaze rosii si negre

1. Preparati gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj. Lasati apa si zaharul sa fiarba timp de cateva minute.

2. Adaugati coacazele si lasati sa fiarba pentru inca 10 minute. Adaugati gelatina si amestecati in sucul inca fierbinte. Lasati compozitia sa se raceasca, amestecand inauntru iaurtul de vanilie.

3. Congelati compozitia timp de 12 ore.

4. Scoateti bolul din frigider si lasati-l putin la temperatura camerei. Turnati serbetul intr-un alt bol sau in pahare individuale si tineti-le la frigider pana in momentul servirii.

Poza principala

serbet_de_coacaze_rosii_si_negre_400.jpg

2 foi de gelatina
300 g zahar
300 ml apa
400 g coacaze negre si rosii
200 ml iaurt de vanilie
GARNITURA: ciorchine de coacaze rosii sau negre

Un deliciu dulce si cremos, cu care iti vei impresiona jumatatea.
Numar de portii
6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE