De post Retete Uncategorized

Sfecla rosie umpluta (reteta de post)

Mere, orez, sfeclă! Descoperă o rețetă perfectă pentru un aperitiv colorat.

1.Amestecă toate ingredientele pentru umplutură.

2.Scobeşte cu atenţie sfeclele şi toacă mărunt miezul pe care, opţional, îl poţi adăuga în umplutură.

3.Umple sfeclele cu amestecul de orez, pune-le pe o tavă şi toarnă deasupra smântâna vegetală.

4.Dă la cuptor 10-15 minute. Serveşte sfeclele umplute cu orez fierbinţi.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

sfecla_rosie_umpluta_mi.jpg

2-3 sfecle coapte şi curăţate

50 ml smântână vegetală

 

pentru umplutură:

1 măr ras

1,5 linguri cu stafide aurii

2 linguri cu orez fiert simplu

1 lingură cu ulei

1/3 linguriţă cu zahăr

scorţişoară măcinată

O reţetă inedită de pe mealguri ruseşti. Încearc-o mai ales dacă posteşti.
Numar de portii
2
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE