Shaorma cu ciuperci la gratar

1. Incalzeste uleiul de masline intr-o oala mare si caleste ceapa pana devine aurie. Adauga ciupercile si usturoiul si caleste in continuare timp de inca 3-4 minute. Da la o parte, adauga oregano, asezoneaza dupa gust cu sare si piper.

2. Incalzeste lipiile si plaseaza o parte din ingredientele de salata in fiecare si pune ciupercile deasupra. Toarna tsatsiki si serveste imediat.

Poza principala

h_01061868.jpg

30ml de ulei de masline

1 ceapa taiata

250g ciuperci, taiate bucati

2 catei de usturoi, zdrobiti

15g de oregano proaspat tocat

4 lipii

Pentru salata

150g de tsatsiki

Poti cumpara tsatsiki din sectiunea de salate a supermarketului tau sau il poti prepara singura acasa din iaurt, castravete si usturoi zdrobit.
Numar de portii
4
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE