Simona Patruleasa face cel mai bun tiramisu

Text
eCuisine
Sursa
eCuisine
Foto
Hepta
Simona Patruleasa stie cum se fac cele mai pufoase galuste pentru supa si ne-a impartasit si noua secretul ei. Prezentatoarea TV ne-a mai spus de unde isi face cumparaturile si ce bucatarie internationala prefera.
patruleasa.jpg

eCuisine: Sunteti in categoria “mananc sa traiesc” sau “traiesc sa mananc”?

Simona Patruleasa: Mananc sa traiesc.

eCuisine: Cat de des gatiti? Din placere sau de nevoie?

Simona Patruleasa: Atunci cand nu vrem sa mancam in oras sau cand avem oaspeti. Imi face mare placere sa gatesc ceva ce stiu ca a fost apreciat.

eCuisine: Unde ati invatat sa gatiti?

Simona Patruleasa: Eram atenta in copilarie atunci cand mama gatea, dar cred ca practica te ajuta sa te perfectionezi.

eCuisine: Care este reteta dumneavoastra preferata?

Simona Patruleasa: Reteta de tiramisu pe care o am de la o prietena foarte draga.

eCuisine: Preferati sa mancati acasa sau la restaurant?

Simona Patruleasa: Acasa, pentru ca ne place foarte mult sa mancam in familie, iar la restaurant mergem la sfarsit de saptamana, singuri sau cu prietenii.

eCuisine: Ce bucatarie internationala preferati?

Simona Patruleasa: Italiana. Italienii sunt foarte talentati in arta culinara. Mancarurile lor sunt foarte gustoase si consistente.

eCuisine: Care a fost cea mai inedita mancare pe care ati incercat-o si unde?

Simona Patruleasa: In Mexic. Mancarea specifica locului este foarte aromata si diferita de ce am mai mancat. Este  gustoasa, dar si „grea”.

eCuisine: De unde obisnuiti sa va faceti cumparaturile? Piata sau supermarket? Care sunt principalele criterii pe care le aveti in vedere cand cumparati alimente?

Simona Patruleasa: Din  piata, dar si de la supermarket. Legumele si fructele le luam din piata. Verificam in primul rand termenul de valabilitate si deja avem testate produsele care ne plac si mergem la sigur.

eCuisine: Impartasiti-ne un secret din bucatarie.

Simona Patruleasa: Galustele din supa – ouale trebuie sa fie reci si se bat bine, apoi se pune grisul in ploaie, se adauga piper si sare. Compozitia trebuie sa fie potrivit de groasa si sa stea 5 minute la temperatura camerei. Se pun cu o lingurita mai mare in apa care fierbe iar apoi se toarna o cescuta cu apa rece si se acopera oala.Datorita acestui mic secret, galustele vor fi pufoase.

Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE