Sirop de cătină

1. Spală fructele de catina sub jet de apă rece și lasă-le la scurs măcar o oră. 2. Răstoarnă-le apoi pe câteva șervete de bumbac pentru a absorbi excesul de apă.

3. Cu un sucitor de lemn sau plastic (nu folosiți ustensile de metal!!!) sau într-un mojar mai încăpător, pisează fructele de catina treptat. 

4. Colectează sucul rezultat și amestecă-l la final cu mierea. Dă la rece siropul de catina și amestecă în fiecare zi, timp de o săptămână, până se obține maceratul dătător de sănătate. Păstrează sticlele cu sirop de catina la o temperatură joasă.

5. Pentru o băutură răcoritoare, pune patru lingurițe cu sirop într-un pahar (200 ml) și completează cu apă. Amestecă și servește.

 

Ulei de cătină

Poza principala

sirop_mic.jpg

1 kg fructe de cătină

500 g miere polifloră

 

Vin tonic

Siropul de catina este excelent pentru sănătate, datator de energie si vitalitate, o comoara la sticla.
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE