Smochine umplute

1. Intr-o farfurie adanca, pasati miezul smochinelor celor mai proaspete, adaugati mierea si amestecati. Lasati deoparte.

2. Cu un cutit ascutit, taiati coditele celorlalte smochine, apoi taiati-le in cruce, insa nu complet, ci putin dupa jumatatea fructului. Rasfirati fiecare smochina.

3. Intr-un castron, amestecati ricotta cu migdalele,

4. Pentru a servi, umpleti smochinele cu crema de ricotta si migdale. Aranjati smochinele pe un platou, apoi stropiti cu sosul de miere si miez de smochine.

Poza principala

smochine_umplute.jpg

19 smochine proaspete mici
60 ml miere
120 g branza ricotta
60 g migdale prajite si macinate

Reinventati rontaitul la film cu aceasta gustare usoara cu smochine proaspete.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE