Şniţel de pui cu nuci

1. Spală şi usucă pieptul de pui, apoi taie-l felii subţiri (dintr-un piept mare are trebui să-ţi iasă cam 8-10 şniţele). Bate bucăţile de carne punând folie de plastic deasupra, apoi sărează şi piperează şniţelele pe ambele părţi şi lasă-le, unul peste altul, deoparte.

2. Pregăteşte învelişul: amestecă pesmetul cu miezul de nucă pisat mai mare şi parmezanul. Separat, bate ouăle şi amestecă-le cu salvia tocată.

3. Tăvăleşte feliile de carne mai întâi prin pesmetul cu nucă, apoi prin ou şi din nou prin pesmet. Încinge uleiul în tigaie şi prăjeşte şniţelele de pui pe ambele părţi până se auresc.

4. Serveşte aceste snitele de pui cu nuci alaturi de un piure de cartofi, bucăţele de lămâie roşii cherry şi verdeţuri.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Sugestie. Poţi înlocui pesmetul  cu biscuiţi sărați pisaţi, la fel cum poţi înlocui nucile cu alune.

 

Cordon bleu din piept de curcan

Poza principala

snitel_mic.jpg

400 g piept de pui 

80 g pesmet 

160 g miez de nucă 

4 linguri cu parmezan ras 

2 ouă 

2 linguri cu frunze de salvie tocate

ulei pentru prăjit

sare

piper negru măcinat

lămâie, roşii cherry şi verdeţuri pentru garnitură

 

Salată cu șnițel crocant de pui

Se prepară repede, e fraged şi suculent şi are ceva în plus faţă de orice alt şniţel ai mâncat.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE