Somon in crusta de fistic

  1. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
  2. Într-un bol combinați fisticul, zahărul brun, sucul de lămâie, mărar și piper.
  3. Lăsați vasul deoparte.
  4. Montați fileurile de pește într-o tigaie tapetată cu hârtie de copt.
  5. Adăugați câte o lingură cu amestec de fistic pe deasupra și apăsați ușor pentru a forma o crustă.
  6. Introduceți tigaia în cuptor pentru 8-10 minute sau până când somonul se pătrunde ușor cu furculița.
  7. Serviți cu garnitură de cartofi și sos pesto.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

somon_in_crusta_de_fistic.jpg

  • 100 g fistic prăjit, tocat
  • 100 g zahăr brun
  • 3 linguri suc de lămâie
  • 1 linguriță mărar uscat
  • 1 linguriță piper negru
  • 6 bucăți X 150 g file somon
  • pesto de busuioc ( opțional ) 
25 de minute timp de preparare pentru o farfurie pregătită cu grijă.
Numar de portii
6
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE