Somon en papillote

Puneti fiecare file de somon pe cate un patrat de hartie de copt. Turnati putina zeama de lamaie pe fiecare bucata de peste. Presarati ceapa tocata, apoi asezati cate o feliuta de lamaie si cate un fir de marar pe fiecare bucata de peste. Condimentati cu  sare si piper. Impaturiti hartia de copt, asigurandu-va ca tot pestele este acoperit.

Puneti pestele intr-un steamer (aparat de gatit cu abur) si inabusiti pentru 10 minute sau mai mult, in functie de gustul vostru.

Scoateti din steamer si serviti, fara sa indepartati complet hartia de copt.

Poza principala

rexfeatures_585350c_mica.jpg

2 bucati file de somon (cam 250 g fiecare)
2 felii de lamaie
zeama de lamaie
4 cepe verzi, tocate
4 fire marar
sare si piper negru proaspat macinat
cartofi si fasole verde inabusite, pentru servire

Puteti gati reteta si la cuptor, intr-un vas de yena acoperit cu folie de aluminiu, insa va dura mai mult, iar savoarea va avea putin de suferit.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE