Uncategorized

Sorbet de mango

1.Usucă biscuiţii și nuca în cuptor, apoi zdrobește-i. Amestecă-i cu fuctele uscate și stropește cu puţină esenţă. Dă apa cu zahărul într-un clocot, după care lasă-l să se răcorească.
 
2.Spală bine fructele de mango, curăţă-le de coajă, îndepărtează sâmburele și taie-le cubuleţe. Pasează-le cu blenderul sau mixerul. Piureul astfel obţinut subţiază-l cu siropul de zahăr răcorit și sucul de limetă.
 
3.Amestecul astfel obţinut pune-l într-un vas cu capac și lasă-l la congelator trei ore. Amestecă din jumătate în jumătate de oră, pentru a evita formarea așchiilor de gheaţă. Servește în castronele, cu amestecul de biscuiţi și fructe.

Poza principala

sorbet_de_mango_mica.jpg

4 mango
5 biscuiţi cu ovăz cu fulgi de ciocolată
50 g nuci
100 g fructe uscate
7 linguriţe cu zahăr
300 ml apă
3 linguri cu suc de lămâie sau limetă
esenţă de vanilie

Sorbetul de mango este foarte ușor de preparat, gustos și aromat și, nu în ultimul rând, cu puține calorii.
Numar de portii
6
Calorii
200
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE