Sorbet de pepene galben şi şampanie

1.Pune pe foc 250 ml apă. Când începe să fiarbă, presară 250 g zahăr și lasă pe foc 2 minute, până se topește zahărul.
 
2.Taie pepenele galben cubuleţe și zdrobește-l cu ajutorul unui blender. Toarnă treptat siropul de zahăr și 2 linguri cu suc de lămâie.
 
3.Topește restul de zahăr pe foc în 250 ml apă și, după ce s-a răcit, adaugă restul de suc de lămâie și șampania.

Dulceata de pepene galben
 
4.Compoziţiile astfel obţinute pune-le în congelator, în vase separate, cel puţin 5 ore.
 
5.Pentru a evita formarea acelor de gheaţă, amestecă din oră în oră. Servește sorbetul de pepene galben în cupe.

Poza principala

sorbet_de_pepene_galben_si_sampanie_mica.jpg

500 ml șampanie
4 linguri cu suc de lămâie
1 pepene galben
500 g zahăr

Rețeta de sorbet de pepene galben și șampanie este ușor de pregătit, elegantă și potrivită serilor alături de prieteni.
Numar de portii
6
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE