Sos de ceapa a la Jamie Oliver

  1. Curățați cele două cepe, tăiați-le în două, apoi feliați-le în robotul de bucătărie.
  2. Puneți-le într-o tigaie încinsă cu un strop de ulei de măsline și amestecați.
  3. Alegeți și tocați mărunt frunzele de rozmarin, adăugați-le în tigaie împreună cu lingurița de miere și cu 2 căței de usturoi decojiți și zdrobiți.
  4. Amestecați din când în când și lăsați pe foc timp de 5-7 minute.
  5. Adăugați făina și vinul roșu.
  6. Lăsați-l să fiarbă și adăugați cele 3 linguri de oțet balsamic și amestecați din nou.
  7. Adăugați concentratul de supă și 300 ml de apă clocotită.
  8. Amestecați și fierbeți la foc mic până obțineți consistența dorită.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

sos_de_ceapa.jpg

  • 2 cepe roșii
  • câteva fire rozmarin proaspăt
  • 1 linguriță miere lichidă
  • 2 căței usturoi
  • 1 lingură cu vârf de făină
  • 1 pahar vin roșu
  • 3 linguri oțet balsamic
  • 1 cub concentrat supă de vită
Sosul de ceapă roșie propus de Jamie Oliver este o adevărată încântare pentru papilele gustative.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE