Sos de lamaie

Castravetele, ceapa, tarhonul, caperele (sau ciupercile) se toaca foarte marunt. Se amesteca toate cu galbenusul de ou rascopt si presat cu dosul lingurii de lemn. Se toarna, picurand, 5 linguri de ulei, 3 lingurite zeama de lamaie si coaja rasa de la 1/2 lamaie. Se adauga un praf de sare si se amesteca totul pana sosul se ingroasa putin.

Poza principala

sos_de_lamaie.jpg

1 galbenus fiert
1 castravecior murat
1 ceapa
1 lingurita capere
cateva frunze de tarhon tocate
coaja rasa de la 1/2 lamaie
3 lingurite zeama de lamaie
5 linguri ulei
sare

Un sos racoritor, bun de servit alaturi de feluri de mancare cu carne.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE