Uncategorized

Sos pesto

1. Taiati busuiocul, usturoiul, semintele de pin si adaugati-le intr-un blender, alaturi de sare, pana cand se formeaza un piure cremos.
2. Adaugati treptat uleiul de masline si amestecati in continuare.
3. Adaugati branza rasa si parmezanul si amestecati.
4. Puneti la frigider cateva ore si sosul pesto este gata de servit. 

Poza principala

sos_pesto_400.jpg

2 legaturi de busuioc proaspat
1/4 cana de branza de oaie rasa
1/3 cana de parmezan ras
2/3 cana de ulei de masline
1/2 cana seminte de pin
1 capatana de usturoi
sare

Sosul Pesto este originar din Italia si astazi se foloseste in combinatii diverse, de la paste la peste si de la salate la pizza. Iata cum va puteti prepara sosul pesto acasa.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments



cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE