Uncategorized

Sote de morcovi cu năut

1.Pune năutul într-un castron și lasă-l peste noapte la înmuiat. Fierbe-l în apă cu sare 30 de minute. Strecoară-l și ţine-l la temperatura camerei până ce se răcește.

2.Separat, fierbe morcovii în coajă 20-25 de minute. Scurge-i, curăţă-i și taie-i în rondele.

3.Amestecă rondelele de morcov cu năutul și usturoiul. Pune apoi într-o tigaie și călește câteva minute în unt topit. Toacă pătrunjelul și adaugă-l peste sote.

4.Înainte de servire ornează cu mentă proaspătă.

 

Sugestie. Pentru un gust mai bogat, adaugă mazăre fiartă. În plus, soteul va fi mai colorat și aspectuos.

 

Soté de spanac cu branza feta si alune

Poza principala

sote_de_morcovi_fotolia_28532825_subscription_xl.jpg_c_s.e._shooting_-_fotolia.commica.jpg

200 g năut

3 morcovi medii

75 g unt

1 căţel de usturoi

pătrunjel

mentă pentru decor

sare

 

Bruschete cu sote de ciuperci

Reteta de sote de morcovi cu năut este usor de pregatit si o poti savura fie ca fel principal, dar si ca garnitura langa o friptura.
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE