Spaghete cu midii

1. Curata midiile sub jet de apa rece si arunca-le pe cele care sunt deschise.

2. Incalzeste uleiul de masline intr-o oala mare la foc mediu si caleste ceapa, usturoiul si ardeiul iute pana se inmoaie, dar inainte sa prinda culoare.

3. In acest timp, pune spaghetele la fiert, scurge-le si pune-le deoparte.

4. Adauga vinul la ceapa, lasa la fiert timp de cinci minute.

5. Da focul mai tare, adauga midiile in oala, pune capacul si lasa-le la fiert cinci minute, pana toate midiile se deschid. Arunca-le pe cele care nu s-au deschis la fierbere.

6. Adauga spaghetele, sosul de ceapa, ierburile si zeama de lamaie, amesteca bine si serveste imediat.

Poza principala

h_01062006.jpg

400g de midii curatate

200g de spaghete

2 lingurite de ulei de masline

O ceapa, taiata marunt

2 catei de usturoi, taiati marunt

Un ardei iute, taiat marunt

O cana de vin alb

Patrunjel tocat

Busuioc

Sare

Piper negru

zeama proaspata de lamaie

Pentru iubitorii de fructe de mare, iata o reteta ideala pentru mesele pregatite din scurt. Aroma ii asigura succesul dorit. Se serveste imediat!
Numar de portii
2
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE