Uncategorized

Spaghetti cu somon si marar

1. Fierbeti pastele conform intructiunilor de pe ambalaj.

2. Incalziti uleiul intr-o tigaie inalta si caliti ceapa si usuturoiul pana se inmoaie. Nu le lasati sa se rumeneasca pentru ca asa vor deveni amarui.

3. Adaugati smantana, amestecati si micsorati focul. Daca sosul incepe sa fiarba, luati tigaia de pe foc si lasati sa se raceasca putin. Vrei un sos cremos, iar daca lasati sa fiarba, acesta se va usca intr-un final.

4. Indepartati sosul de pe foc dupa 5-10 minute si lasati-l sa odihneasca doua minute. Adaugati somonul  si suc de lamaie (optional) si amestecati usor.

5. Scurgeti pastele si adaugati sosul cu somon.

6. Presarati marar tocat si parmezan ras si serviti cald.

Poza principala

spaghetti-al-salmone-400.jpg

500 g spaghete
300 ml smantana de gatit
2 salote, taiate
1 lingurita cu suc de lamaie
3 catei de usturoi, taiati
1 legatura de marar, tocat
250 g somon afumat, taiat
1 lingura ulei de masline
sare si piper
parmezan ras

Nu stim daca se intampla tuturor, dar mereu cand cumparam somon afumat, pachetul intepenea in frigider, nedesfacut cu zilele. De data aceasta, ne-am hotarat sa nu mai lasam asta sa se intample.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE