Sparanghel cu muguri de pin BIO

* 1. Se indeparteaza capetele lemnoase ale sparanghelului.
* 2. Incalziti uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
* 3. Se amestecă mugurii de pin, merisorul şi sarea timp de 5 minute.
* 4. Adaugati sparanghelul intreg pana si lasati la foc mediu pana cand tulpinile capata o culoare verde lucioasa.
* 5. Se serveste pe un platou cu bucatele de fructe uscate deasupra (merisor, afine, coacaze).
1 legatura sparanghel
3 linguri de ulei de măsline
1 / 3 cana muguri de pin
1 / 3 ceasca merisor uscat (cu infuzii de mar, lamaie sau simplu)
1 lingurita de sare
Apetisant si BIO!
Numar de portii
2
Calorii
Facebook Comments

Pukka Food

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE