Uncategorized

Spezzatino

1. Incalziti doua linguri de ulei intr-o cratita, adaugati carnea in etape (poti folosi si ceafa de vita) si rumeniti-o la foc mic. Scoateti carnea si scurgeti-o pe hartie de bucatarie. Adaugati uleiul ramas si caliti salotele si usturoiul pana se inmoaie. 

2. Turnati vinul si indepartati eventualele arsuri din cratita. Adaugati rosiile, 1 cana de zeama de vita, ierburile si sare si piper dupa gust. Aduceti la fierbere apoi adaugati carnea. Acoperiti si fierbeti la foc mic pentru o ora si jumatate, amestecand din cand in cand.
 
3. Puneti si mazarea si cartofii, apoi cealalta cana de zeama de vita, daca mancarea este prea groasa. Fierbeti inca 20 de minute sau pana cand carnea este frageda. Presarati patrunjel inainte de a servi.

Poza principala

h_00820908_mica.jpg

3 linguri ulei de masline
800 g rasol de vita, taiat cubulete
2 salote, tocate
2 catei de usturoi, tocati
250 ml vin alb sec
500 g rosii taiate la conserva
1-2 cani zeama de vita
1 lingurita mix ierburi italiene
Sare si piper negru proaspat macinat
400 g mazare
400 g cartofi, curatati si taiati
Patrunjel

Iata o tocanita delicioasa in stil italian. Pofta buna!
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE