Uncategorized

Spuma de agrise

1. Preparati gelatina conform instructiunile de pe ambalaj. Amestecati agrisele, siropul si sucul de lamaie intr-o cratita. Lasati amestecul sa se fiarba incet, cu capacul pus timp de 10-15 minute.

2. Amestecati astfel incat umplutura sa se omogenizeze. Adaugati gelatina si amestecati in compozitia de agrise pana ce aceasta s-a dizolvat.

3. Bateti ouale si zaharul pudra pana ce amestecul devine pufos. Amestecati frisca intr-un bol separat (insa nu pana se intareste). Amestecati umplutura racita de agrise in umplutura de oua.

4. Turnati compozitia in pahare si lasati la rece pana ce aceasta s-a inchegat.

5. Glazurati cu crema de zmeura si garnisiti cu frunzele de lamaie sau menta.

Poza principala

spuma_de_agrise_400.jpg

3 foi de gelatina
circa 500 g de agrise rosii sau verzi, fara codite si capete
100 ml sirop de fructe
2 linguri suc de lamaie proaspat stors
2 oua
50 g zahar pudra
200 ml frisca
100-200 g crema de zmeura (facuta cu faina de grau)
GARNITURA: frunze de lamaie sau menta

Numai daca ne uitam la aspectul acestui desert salivam.
Numar de portii
6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE