Spuma de ciocolata cu inimioare de bezea

1. Prepara spuma de ciocolata potrivit instructiunilor de pe ambalaj.

2. Pune spuma cu ajutorul unei linguri in paharelele de sticla si lasa la frigider cel putin o ora.

3. Preincalzeste cuptorul la 110 grade Celsius.

4. Pentru inimioarele de bezea, bate albusurile spuma. Treptat, adauga zaharul si sucul de lamaie si amesteca pana obtii o spuma groasa si stralucitoare.

5. Formeaza cu un sprit inimioarele direct pe hartia de copt si coace la cuptor timp de o ora sau pana cand inimioarele sunt rumene si crocante. Scoate-le si lasa-le la racit.

6. Pune in fiecare paharel cu spuma de ciocolata inimioarele din bezea, ciresele si trandafirii. Aranjeaza-le pe un platou.

Sfat: decoreaza paharelele cu panglici si hartie colorate.

Poza principala

spuma_de_cioco_400.jpg

150 g de crema instant de ciocolata (1 pachet)
2 albusuri de ou
120 g de zahar
5 ml suc de lamaie
200 g cirese
hartie de copt
6 paharele de sticla
trandafiri mici proaspeti pentru decorare

Daca vrei sa iti cuceresti jumatatea pentru totdeauna, prepara-i acest desert spectaculos. Este incredibil de simplu.
Numar de portii
6
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE