Uncategorized

Spuma de ciocolata

1. Amestecati cacaua cu 80 ml apa fierbinte intr-un bol. Adaugati ciocolata si bezelele. Puneti compozitia la microunde la o temperatura potrivita timp de 30 de secunde. Scoateti compozitia din cuptor si amestecati. Repetati procesul pana ce amestecul s-a omogenizat si totul s-a topit, dupa care lasati-l sa se raceasca. Puteti omogeniza amestecul si la Bain-marie.

2. Amestecati laptele degresat pana ce devine spumos si turnati-l peste umplutura de ciocolata. Turnati in pahare si lasati compozitia sa stea timp de 1 ora. Decorati cu frisca proaspata si fructe de padure.

Poza principala

spuma_de_ciocolata_400.jpg

300 g cacao
1 ciocolata neagra taiata bucatele
150 g bezele roz si albe
1 cutie lapte degresat, racit bine

Consumata cu moderatie, ciocolata are puternice proprietati afrodiziace.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE