De post Retete Uncategorized

Spuma de cirese cu ciocolata

1.Zdrobește biscuiții într-un mojar sau într-un mixer. Pentru un plus de aromă, adaugă o jumătate de pliculeț cu zahăr vanilat de Bourbon.

2.Zdrobește cireșele curățate de sâmburi și scurge apoi zeama într-un tifon. Bate spumă albușurile cu zahărul până ce acesta se topește. Toarnă treptat sucul de cireșe, cât să coloreze spuma.

3.Pune spuma în pahare, adaugă deasupra pesmetul de biscuiți, toarnă câteva picături de suc de cireșe și pune ciocolată rasă. Dă la rece.

4.Servește spuma de cirese cu ciocolata cu fructe proaspete deasupra și un baton de scorțișoară pe post de linguriță.

credit foto: © Africa Studio – Fotolia.com

 

Fursecuri cu spuma de ciocolata alba si zahar caramelizat

Poza principala

spuma_de_cirese_fotolia_66699872_subscription_xxl.jpg_c_africa_studio_-_fotolia.com_mica.jpg

500 g cireșe 

4 albușuri

150 g zahăr tos fin

200 g biscuiți cu cereale

200 g ciocolată rasă

1 pliculeț cu zahăr vanilat Bourbon

baton de scorțșoară

 

Spumă de zmeură

Delicioasă… în compania oamenilor dragi. Un adevărat răsfăț!
Numar de portii
4
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE