Spuma de mascarpone cu cirese

1. Puneti ciresele intr-o tigaie cu 15 g zahar pudra si incalziti amestecul pana ce sucul incepe sa se lase. Fierbeti pentru cateva minute pana ce fructele s-au inmuiat. Scurgeti amestecul printr-o sita si lasati-l la rece.

2. Bateti albusurile intr-un bol curat cu restul zaharului pudra si puneti totul la Bain-marie pentru 3 minute. Luati compozitia de pe foc si mai bateti inca 2 minute.

3. Intr-un alt bol, amestecati branza mascarpone cu o lingura de lemn pana se transforma intr-o crema moale. Adaugati compozitia de albusuri si ciresele si amestecati. Puneti apoi in castronele si lasati-le la rece timp de 1 ora.

4. Chiar inainte de a servi, bate smantana pentru frisca pana se intareste si puneti deasupra castronelelor cu crema de mascarpone. Adaugati peste spuma de mascarpone si cateva cirese si presarati zahar pudra.

Rulada de bezea cu mascarpone

Rulouri cu sunca si mascarpone

Poza principala

spuma_mascarpone_cu_cirese_h_00319304_mica.jpg

450 g cirese (congelate sau proaspete)
140 g zahar pudra
2 albusuri
250 g branza mascarpone
Pentru Decorat:
145 ml smantana pentru frisca
cateva cirese
zahar pudra

Extrem de usor de preparat, spuma de mascarpone cu cirese este si extraordinar de delicioasa.
Numar de portii
6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE