Spumă de sfeclă

1.Spală sfecla în coajă și pune-o în cuptorul încins pentru 45 de minute sau până se înmoaie ușor.

2.Curăță de coajă și pune sfecla curățată într-un blender. Mixează de câteva ori.

3.Adaugă smântâna sau brânza mascarpone, un praf de sare și oțetul și mai mixează de câteva ori până obții o spumă fină și cremoasă.

4.Pune spuma de sfeclă în pahare și rade deasupra ou fiert. Presară piper după gust și lasă la frigider un sfert de oră înainte de a servi.

credit foto: © zoryanchik – Fotolia.com

Tofu marinat

Poza principala

fotolia_53139076_subscription_xl.jpgc_zoryanchik_-_fotolia.com_mica.jpg

500 g sfeclă

2-3 linguri cu smântână/mascarpone

1 linguriță cu oțet balsamic

1 ou fiert

sare

piper alb

 

Salată caldă de quinoa și legume

Un antreu aparent sofisticat, dar simplu de preparat și surprinzător.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE